Project

Vakantiehuis Herperduin

Material & impact

Midden in het prachtige bospark Herperduin hebben we een uitbreiding ontworpen voor een vakantiehuis, dat al sinds 1984 een plek van vreugde en herinneringen is. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. We gaan het vakantiehuis grondig moderniseren, zodat het ruimte kan bieden aan een jong gezin van drie, evenals aan hun geliefde familie en vrienden.

Natuurinclusief // verbinding met natuur // klimaatadaptief // biobased materialen

Samen met de opdrachtgever en de ecoloog hebben we een bijzonder plan gemaakt, waarin natuur en architectuur harmonieus samensmelten. Het is een verhaal waarin we met respect voor de omgeving nieuwe mogelijkheden hebben ontdekt. We hebben niet alleen gedacht aan vandaag, maar ook aan de toekomst. Daarom hebben we een meerjarig plantenplan opgesteld, watervoorzieningen gecreëerd en speciale verblijven voor mezen, vleermuizen en insecten gebouwd.

De uitbreiding volgt trouw de bestaande architectuur, met één uitzondering - het terras. Hier hebben we bewust een element toegevoegd dat contrasteert met de bestaande buitenschil, om spanning te creëren tussen oud en nieuw. Het resultaat is een harmonieus verhaal van vernieuwing en respect voor de natuur, midden in het bospark Herperduin.

Bouwfase

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Meer weten? Neem contact op met Kevin.

Contact

Related media

No items found.