Project

Ensuite

Material & impact

Voor deze familie met twee opgroeiende kinderen, werd de wens voor flexibele leefruimtes die elk gezinslid op zijn eigen manier kan gebruiken steeds duidelijker.

Er zijn geen speciale eco-principes toegepast.

Door de keuken open te breken en een moderne ensuite op maat te ontwerpen, zijn er drie familieruimtes gerealiseerd. De deuren in de ensuite kunnen de ruimtes afsluiten terwijl deze nog steeds daglicht doorlaat. Ook heeft elk gezinslid zijn eigen opbergmogelijkheid in de ensuite kasten.

Daarnaast was de wens om een extra slaapkamer te creëren zodat de kinderen niet meer samen hoeven te slapen als ze ouder zijn. Nadat we verschillende uitbreidingen hadden getest - zowel op het dak als in de tuin - werd de ontwerpaanpak duidelijk: we konden binnen de bestaande woonruimte intern een oplossing vinden. De badkamer werd de derde slaapkamer en het washok hebben we vergroot tot compacte badkamer.

Alle woonwensen zijn omgezet in een nieuwe ruimtelijke indeling van de woning. Met slimme ingrepen wordt zo het gezinsleven zo optimaal gefaciliteerd

Moderne uitvoering van de ensuite kast
Opdrachtgever
‘’Diverse slimme aanpassingen hebben geresulteerd in betere leefruimtes en een extra slaapkamer. Door de interne oplossingen was een dure aanbouw niet nodig''
Ensuite kast met schuifdeuren en bovenlicht
Wafelglas en geschilderd berken multiplex is gebruikt voor deze ensuite kast
No items found.
ensuite kast met opslagruimte voor vinyl platen
maquette
Voor en na renovatie
trap gerenoveert en daaronder een nieuwe keuken ingebouwd
No items found.
maquette van verbouwing begane grond
materialen pallet
No items found.
No items found.

Meer weten? Neem contact op met Kevin.

Contact

Related media

No items found.